dilluns, 11 de març del 2013

Final comarcal del Vallés 2.012 a Sabadell

El curs 2011-2012, els nens i nenes representants des de quart fins a sisè  van participar en el Campionat d'Escacs de Terrrassa, que va tenir  lloc a l'Escola Pia. Cal destacar que aquest any, el Club d'Escacs PV va aconseguir un equip paritari, és a dir, format per dotze nenes i dotze nens, sent d'aquesta manera el grup més nombrós presentat al Campionat.
Al llarg del campionat es jugaren vuit rondes. Al final d'aquestes, alguns nens i nenes de l'escola es classificaren per tal de jugar la final comarcal contra els representants de les escoles de Sant Cugat i les seves rodalies. Per tal de decidir els representants a la final de Catalunya.
Les jornades van ser:
1a jornada: Divendres 16 de març al Casal de Cultura de Mira-Sol a les 18'00h on es van fer les dues primeres rondes.
2a jornada: Divendres 23 de març a l'escola Pere Viver a les 18'00h on es van realitzar la 3a i 4a ronda.
Es van classificar l’Ivan, la Clàudia com a Benjamins i el Sergi  i l’Ainoa com a Alevins.
Finalment, no es va poder fer la final de Catalunya a Calella degut a les retallades i es va fer una final comarcal a la ciutat de Sabadell.
El dia 14 d’abril l’Ivan, la Claudia, el Sergi  i l’Ainoa van anar al club d’escacs de Sabadell a jugar la final territorial del torneig d’escacs. 
Els participants van estar acompanyats per les seves famílies i l'entrenador i la directora de l'escola. Els nens i nenes comentaren que va ser molt emocionant perquè van competir com 
si fossin veritables professionals, ja que competien amb rellotges.









                                           J. Hervás



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada